ELHANDEL​

Personligt, nära och hållbart

Med personligt menar vi att du som kund alltid kan komma i direkt kontakt med oss. Du fastnar inte i något call-center, eller hos någon som inte förstår ditt ärende. Näckåns är bygdens energibolag sedan mer än 100 år tillbaka och vår personal finns här för dig. läs mer

Näckåns Energi skapar mervärden

När du köper el lokalt från Näckåns Energi bidrar du till att skapa mervärden i norra Värmland. I en tid där effektiviseringar och nedskärningar ofta drabbar de som bor på landsbygden satsar Näckåns på ökad tillgänglighet: Med fler personer i kundtjänst och besökskontor både i Sysslebäck och Torsby jobbar vi för utveckling – inte avveckling! Vi är ett engagerat företag som skapar arbetstillfällen och ger samhällsviktig service. Näckåns samarbetar med många andra lokala företag och verkar för en positiv framtid både genom lokala investeringar och skatteintäkter.

Våra avtal & priser

Hos Näckåns Energi får du som kund alltid ett lågt pris. Vi sätter våra priser utifrån rådande marknadspriser med minsta möjliga påslag.

Din elleverantör med närkontakt

Med närkontakt menar vi att du som kund alltid kan komma i direkt kontakt med oss. Du fastnar inte i något call-center, eller hos någon som inte förstår ditt ärende.

Vår personal har god lokalkännedom och vi har besökskontor Sysslebäck och Torsby. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att hälsa på eller kontakta oss via telefon, epost. Vårt mål är att erbjuda snabb och personlig service så att du ska känna dig trygg och nöjd som kund hos oss.

Genom att välja Näckåns Energi så är du med och bidrar till en mer levande landsbygd.

Nyfiken på solceller?

Näckåns köper gärna din överskottsel.