Entreprenad

Näckåns Entreprenadverksamhet

Hör gärna av dig till oss på Näckåns om du behöver hjälp med till exempel traktorgrävare, byggström, installationsjobb eller trädfällning. Vi kan också hjälpa till med laddboxar för din elbil och i samarbete butiken RadioEL leverera, installera och serva vitvaror, värmepumpar mm.

Byggström/Byggskåp, så kallad”tillfällig anslutning, innebär att du får tillgång till el under en begränsad tid. En tillfällig anslutning är bra för dig som ska bygga nytt, renovera eller arrangera ett event där det inte finns tillgång till el. I de flesta fall behövs ett byggskåp som vi ansluter till det fasta elnätet. Från byggskåpet kan du sedan ansluta din utrustning.

För större grävjobb kan du hyra vår traktorgrävare med chaufför. Maskinen är komplett linjeutrustad med kran och korg som når 20 meter.

Vill du få rådgivning är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post eller varför inte besöka oss på kontoret i Sysslebäck eller Torsby.

Näckåns Energi arbetar aktivt för att bidra till effektivare energianvändning. Därför utvecklar vi våra tjänster och produkter för att kunna ge våra kunder möjlighet att effektivisera sin användning av energi. Produkter för att minska energianvändningen utvecklas ständigt. Vi arbetar på att ta fram och förbättra produkter som skall hjälpa dig till en bättre ekonomi och värna om miljön.

Vi utför elinstallationsarbeten i nybyggnation, ombyggnation/renovering och kompletteringsarbeten både hos företag och privatpersoner. Du kan hyra vår traktorgrävare (Huddig 1260c) med chaufför. Maskinen är komplett linjeutrustad med bland annat korg som når 20 meter.

En tillfällig anslutning innebär att få tillgång till el under en begränsad tid. Detta kan vara aktuellt i samband med till exempel nybyggnation, reparation och evenemang. För att få tillfällig anslutning behövs i de flesta fall ett byggskåp som vi ansluter till det fasta elnätet. Från byggskåpet kan du sedan ansluta din utrustning.

Vill du få rådgivning är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post eller varför inte besöka oss.

 

Se våra priser ›

Hyra traktorgrävare

Du kan hyra vår traktorgrävare (Huddig 1260c) med chaufför. Maskinen är komplett linjeutrustad med bland annat korg som når 20 meter. Vi har även hackslåtteraggregat som är lämpligt till vägkanter, diken och slänter.

Från 2024-01-01 är priset 972 kronor/timme exklusive moms.

Elinstallation

Vi utför elinstallationsarbeten i nybyggnation, ombyggnation/renovering och kompletteringsarbeten både hos företag och privatpersoner.

Det vi kan vara behjälpliga med är:
Elinstallationer i fastigheter och anläggningar
Felsökning och reparationer av elektriska utrustningar och apparater.

Installationspriser från 2024-01-01.
Elinstallatör normal arbetstid: 536 kr/tim
Restidsersättning: 536 kr/tim
Reseersättning för servicebil: 80 kr/mil

(Alla priser är exklusive moms.)